Jaa sisältö

Laitteet, palvelut, kehitys ja tuki - kokonainen IT-ratkaisu yhdestä paikasta, yhdellä kuukausihinnalla

 

 

  • Sopiva ratkaisu määritetään aina tarpeesi perusteella, ratkaisu skaalautuu joustavasti
  • Mukana on kaikki tarpeellinen, asennettuna valmiina työpöydälle
  • Saat käyttöösi uusimmat ratkaisut
  • Kokonaisuuden toiminnasta huolehditaan taustalla
  • Tietoturva ja tärkeiden tietojesi suojaus on aina ajan tasalla, laitteiden käyttö on turvallista
  • Siirtyminen nykyisen laitteistosi käyttämisestä uuteen ympäristöön on helppoa
  • Ratkaisu on helppo ostaa ja budjetoida
  • Tukea ja apua saat ongelmiin nopeasti, kun sitä tarvitset
  • Yksi paikallinen vastuunkantaja

 

 

DG SataIT:ltä saat kaikki yritystoimintaasi tehostavat ICT-ratkaisut palveluina

DG-Palvelupakettimalleissa saat mm. tuotteen, asennuksen, vakuutukset ja ylläpidon yhdellä kuukausihinnalla ilman määräaikaisia sopimuksia. Laite- ja palvelukanta vastaa näin koko ajan liiketoiminnan varsinaista tarvetta. Saat myös tarvittaessa räätälöityä tukea sekä koulutusta vaihtuvien tarpeiden mukaisesti palveluun liittyen.

Palvelumallilla toteutetaan myös kokoushuoneita, infonäyttöratkaisuja sekä tulostuspuolen ratkaisuja. Eri palvelupakettimalleja yhdistämällä saat vaikka koko liiketoimintaympäristösi toimimaan kuukausihintaisena palveluna. Kaikista palvelupaketeista saat lisätietoja ja tarjouksen sivun alta löytyvällä lomakkeella ja myynti.dgsatait@datagroup.fi sekä soittamalla numeroon 05 220 0610.

Palvelumallit päivittyvät lisää lähiaikoina.

 

DG Infonäyttö

DG Infonäyttöjen kokonaispalvelu sisältää kaiken näytöistä asennukseen ja asiantuntijatuesta takuuseen saakka. DG Infonäyttö soveltuu moneen erilaiseen käyttöön ja yritysympäristöön: Näytöt sopivat mm. myymälän mainosnäytöiksi, erilaisiin asiakastiloihin, yrityksen sisäiseen viestintään sekä dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin. Helppo tapa tavoittaa yrityksen sisäiset sekä ulkoiset kohderyhmät kokonaisratkaisun avulla alk. 79 €/kk. DG Infonäyttöratkaisusta lisää täältä.

DG SataIT Infonäyttö

 

DG Kokoushuone 

DG Kokoushuoneratkaisun kiinteään kuukausihintaan kuuluu näytön lisäksi palvelun toiminnasta ja ylläpidosta huolehtiminen. Kokoushuoneratkaisu kattaa kuvan ja äänen langattoman siirron sekä tekniikan toimivuuden tiloissasi ennen kokousta ja sen aikana. Ratkaisun avulla helppoa, modernia ja tehokasta kokousviestintää.

DG Fläppitaulu  

DG Fläppitaululla piirrät, kirjoitat ja inspiroit uusia ideoita. Se voi olla myös kalenteri, aikataulusovellus, ilmoitustaulu tai tarkistuslista. Tuloksena saat vaikuttavan kokousympäristön helposti tilasta kuin tilasta. Kirjoita, maalaa, tee muistiinpanoja tai muokkaa kuvia. Käytä monipuolisia malleja, kuten kalenteri, aikataulusovellus, ilmoitustaulu tai tarkistuslista. Sisältö on helppo näyttää, siihen voidaan tehdä muistiinpanoja ja sitä voidaan jakaa. Ratkaisu sopii monenlaisiin yritysten tarpeisiin.

DG SataIT Fläppitaulu         

DG Tulostuspalvelu  

Tulostuspalvelumme kattaa kiinteällä kuukausihinnalla kaikki tarvitsemasi joten tulostuskustannukset ovat helposti budjetoitavissa. Palvelusopimukseen kuuluu monitoimilaitteen ja värien lisäksi myös täysi ylläpitosopimus sekä monipuoliset lisäpalvelut.

 

 

 

 

 

Haluatko tietää lisää?

Selvitetään yhdessä missä tilanteessa nykyinen ympäristösi on ja miten sitä voitaisiin kehittää paremmaksi. Kysy lisää palvelumalleistamme alla olevalla lomakkeella tai soita 05 220 0610.

 

 

Jaa sisältö