Jaa sisältö

Tapahtumat

Järjestämme päämiehiemme kanssa asiakkaillemme erilaisia tilaisuuksia, tapahtumia ja webinaareja. Näissä kerromme ja koulutamme it-alan uusimmista ratkaisuista ja palveluista, joista on yritystoiminnallesi hyötyä. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset ja tulevat tapahtumamme, joissa tuomme yhteen yritykset ja asiantuntijat. Osallistumme myös alan tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Hyödynnä tulostuksen mahdollisuudet -tapahtumat

 

Aika: 13.11.2019 | klo 10 - 13

Paikka: DG SataIT | Kotkankatu 20 | 48100 Kotka

 

Aika: 14.11.2019 | klo 10 - 13

Paikka: DG SataIT | Hallituskatu 13, 45100 Kouvola 

 

Tutustu brunssin kera tulostusratkaisuihin ja niiden uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Mukautuvat ja joustavat tulostusratkaisut vastaavat uusiin odotuksiin kustannustehokkaasti. Canon suurkuvatulostimella tulostat käyttöösi laadukkaat tekniset piirustukset sekä mainokset. 

Tulostimen hintaan kuuluu oma taitto-ohjelma jolla saat luotua vaivattomasti ammattitasoisia julisteita. Ohjelman mukana saat laajan valikoiman eri aihepiireissä hyödynnettäviä mallipohjia. Tervetuloa mukaan tutustumaan tulostamisen moniin mahdollisuuksiin. Saat tietää painotuotemarkkinoihin liittyvistä uusimmista trendeistä ja havainnoista lisää tapahtumassa paikalla olevalta Canonin asiantuntijalta. Lue tapahtumasta lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa sisältö