Sähköisellä laskujen käsittelyllä tehoa toimintaan sekä kustannussäästöjä

Visma Document Centerilla sähköistät ostolaskujen käsittelyn ja kierrätyksen. Sähköiset laskut ja niiden sähköinen kierrättäminen säästävät paperiseen laskuun verrattuna aikaa, rahaa ja resursseja. Visma Document Centerin avulla myös ostolaskujen arkistointi tapahtuu sähköisesti. Tarvittaessa löydät laskut helposti etkä tarvitse turhaa tilaa arkistointiin.
         

  • Vältä tuplatyö ja varmista operatiivisen raportoinnin laatu - Kun perusrekistereitä ylläpidetään yhdessä pääjärjestelmässä, vältytään ylimääräiseltä työltä ja virheiltä. Käyttöönottossa säästyy useita tunteja ja virheet operatiivisessa raportoinnissa vähenevät.
  • Ota verkkolaskujen hyödyt käyttöösi täysimittaisena - Sähköiset laskut siirtyvät toimittajalta asiakkaalle lähes välittömästi ja vastaanottaminen on nopeaa. Laskun tiedot voidaan poimia automaattisesti. Näin säästät todella paljon aikaa ja rahaa.
  • Unohda manuaalinen työ - Paperiset laskut voidaan skannata ja niistä voidaan poimia tiedot oikeisiin kenttiin automaattisesti OCR-tulkinnan avulla. Tulkinnalla vältytään työläältä paperilaskujen tietojen syöttämiseltä.
  • Hyväksy laskut silloin, kun sinulle sopii - Halutessasi voit tarkastaa ja hyväksyä laskut selaimella, luotettavasti ja turvallisesti. Voit työskennellä joustavasti ja samalla laskujen käsittely nopeutuu.
  • Säästä kuluja, automatisoi arkistointi - Pilvipalveluna toimiva kierrätys säästää merkittävästi IT-ympäristön kuluja liittyen esim. web-palvelinympäristöön, tietoturvaan ja ylläpitoon. Laskujen siirtyessä sähköiseen arkistoon resursseja ei kulu paperilaskujen etsimiseen.

Pankkiliikenne osana yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää?
Lataa opas tästä

Tiesitkö?

Yhden paperilaskun vastaanotto ja käsittely maksaa n. 29 euroa*.
Ratkaisuillamme leikkaat nämä kulut jopa puoleen.
Investointi maksaa itsensä takaisin jo 10 kuukaudessa.

*Lähde: Electronic Invoicing Initiatives in Finland and in EU - Esko Penttinen 2008, Aalto Yliopisto

Kysy lisää!