Nykypäivän toiminnanohjausratkaisu Visma Nova Data Group SataIt:ltä

Talous- ja materiaalihallinto, HR, tuotannon- ja työnohjaus Visma Novassa

Visma Nova on yli 20 vuoden tuotekehityksen tuloksena syntynyt toiminnanohjausratkaisu, joka on rakennettu markkinoiden tarpeisiin suomalaisen tuotekehityksen voimin. Se kehittyy jatkuvasti, ja lisäksi avoimet rajapinnat mahdollistavat Visman kansainvälisten ratkaisujen sekä esimerkiksi toimialakohtaisten järjestelmien kiinteän liitettävyyden osaksi kokonaisuutta.

Voit ottaa käyttöösi kokonaisratkaisun tai valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan - ohjelmisto kasvaa yrityksesi kasvun mukana. 

 

 Neljä hyvää syytä valita toiminnanohjausjärjestelmäksi Visma Nova

  • Varmista laadukas toiminta "avaimet käteen" -periaatteella - Ratkaisu on pitkälle hiottu pitkän elinkaarensa ja suuren käyttäjämääränsä ansiosta. Voit ottaa toimivaksi todetut moduulit käyttöön sellaisenaan.
  • Valitse ja investoi viisaasti, varmista tulevaisuuden kasvualusta - Kaikkia toimintoja ei tarvitse ottaa kerralla käyttöön, vaan voit aktivoida lisätoiminnot yrityksesi kasvaessa ja toiminnan laajentuessa.
  • Luo ja vahvista kilpailuetua - Saat toimialakohtaiset ja muut toimintaasi ohjaavat järjestelmät  keskustelemaan ydinjärjestelmän kanssa avoimien rajapintojen avulla yhden klikkauksen periaatteella.
  • Tuki aina lähellä - Suomenkielinen, paikallinen asiakaspalvelumme muodostuu internet-pohjaisista HelpDesk- ja foorumi-palveluista sekä puhelintuesta.
  • Asiantuntijamme Data Group SataIT -liikkeissä tarjoavat parasta IT-palvelua Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa ja neuvovat Visma Nova -järjestelmähankinnassasi mahdollistaen paikallisen markkinan ja tarpeiden tuntemuksen.

     

 Lue lisää...

13 kysymystä toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamisesta?
Lataa opas tästä!

Kysy lisää!