Visma L7 – Liikkuvan työn ratkaisut toiminnanohjausjärjestelmääsi

Energia-alan, urakoinnin ja teollisuuden toiminnanohjaus. Visma L7 tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, joista voit valita liiketoimintaasi sopivimmat.

Liikkuvan työn ratkaisuilla terävöität liiketoimintaasi ja sen tuottavuutta. Saat käyttöösi helppokäyttöisen ja tarpeitasi vastaavan näkymän toiminnanohjausjärjestelmään. Saat tarvitsemasi tiedot reaaliaikaisesti yhdellä silmäyksellä. Voit myös kirjata tarvittavat tiedot suoraan toiminnanohjausjärjestelmään yksinkertaisen näkymän avulla.

  • Nosta tehokkuutta ja paranna tuottavuutta unohda Excelit ja turha paperien pyöritys. Kaksinkertainen työ poistuu ja tiedot kohdistuvat oikeisiin kohtiin ilman, että joudut opettelemaan pääjärjestelmän käyttöä syvällisemmin.
  • Nopeuta laskutusta kirjaamalla kaikki tiedot kerralla oikein ja reaaliaikaisesti nopeutat laskujen lähtemistä ja maksua. Nopea laskutus säästää myös asiakkaan resursseja.
  • Paranna asiakaspalvelua nopea, sujuva ja kerralla hoidettu työ antaa asiantuntevan ja positiivisen kuvan yrityksestäsi.
  • Motivoi henkilökuntaasi uusilla ja tehokkailla työvälineillä työteko on sujuvaa ja mielekästä. Myös inhimillisten virheiden määrä vähenee

Kun otat käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän, kehität liiketoimintasi sujuvaksi kokonaisuudeksi. Pääset eroon paperinpyörittelystä, päällekkäisyyksistä ja turhista työvaiheista, ja voit automatisoida rutiinitehtäviä. Paikallisessa Data Group SataIT -liikkeessä voimme auttaa sinua Visma L7 -järjestelmän uusimisessa ja kehittämisessä.

Tiesitkö?

Visman Liikkuvan työn ratkaisuilla on tällä hetkellä asiakkaina yli 300 yritystä ja yli 8000 käyttäjää.
Tuotteet sopivat eritoten kaikille toimialoille, joilla on toimiston ulkopuolella liikkuvia työntekijöitä. Erityisen suosittuja Liikkuvan työn ratkaisut ovat tukku-, huolto-, teollisuus- ja rakennus-toimialoilla.
Toiminnanohjauksessa olevat palkkalajit ja tuotteet hintoineen ovat automaattisesti ja reaaliaikaisesti käytettävissä joten erillistä muuta tiedonvälitystä ei tarvita.

Kysy lisää!