Kokonaisjärjestelmä talous- ja kiinteistöhallinnan yrityksille Data Group SataIT:ltä

Selainkäyttöinen ja automatisoitu kokonaisjärjestelmä kiinteistöhallinnalle, tilitoimistoille ja yli 10 henkilön yrityksille, yhdistyksille tai ketjuille, jotka toimivat sisäisenä tilitoimistona moniyritysympäristössä.

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu, joka automatisoi rutiinisi. Visma Fivaldin sovellukset tarjoavat kustannustehokkaat työkalut sekä taloushallinnan että kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa.

Tarvitsetko Visma Fivaldia tilitoimistolle, yrityksen taloushallinnon helpottamiseen, kiinteistöhallinnan palveluihin vai haluatko sähköistää taloushallintosi osaavan tilitoimistokumppanin kanssa?  Me paikallisessa Data Group liikkeessä Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa palvelemme järjestelmähankinnassasi. Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, palkanlaskennan sekä ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen samassa järjestelmässä.

 

Tilitoimiston nykyaikainen kokonaisjärjestelmä

Visma Fivaldin tarjoaa tilitoimistoille nykyaikaisen työkalun taloushallinnon hoitamiseen. Visma Fivaldin pitkälle automatisoitu toiminnallisuus ja kiinteä kustannusrakenne tarjoavat aidon mahdollisuuden tehokkaaseen palvelutuotantoon ja parempaan kannattavuuteen yrityskohtaisella palveluratkaisulla.

Kokonaisjärjestelmä kiinteistönhallintaan
Visma Fivaldissa tekninen ja hallinnollinen isännöinti, kiinteistöjohtaminen, asiakaspalvelu sekä taloushallinto toimivat kaikki samassa järjestelmässä. Kaikki reaaliaikaisessa kiinteistöhallinnassa tarvittava ja jaettava tieto hallitaan keskitetysti Visma Fivaldi -kokonaisratkaisussa.

Yrityksen tai yhdistyksen kaikki taloushallinnon tehtävät
Jos yrityksesi haluaa hoitaa taloushallinnon itse, on se myös mahdollista. Visma Fivaldissa hoidat kaiken laskutuksesta kirjanpitoon, pankkiin ja arkistoon yhdessä järjestelmässä. Ohjelmistopalvelu on käytettävissä mistä ja milloin vain, kunhan käytössä on tietokone ja Internet-yhteys.

Tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteinen taloushallinnon ohjelmisto 
Visma Fivaldia käyttäviltä tilitoimistoilta saat ajantasaisen ja tehokkaan mahdollisuuden ulkoistaa koko taloushallintosi ammattitaitoiselle kumppanille. Tilitoimistokumppanin kanssa saat mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaasi ja voit työskennellä suoraan tilitoimiston Visma Fivaldi -sovelluspalvelussa omilla tunnuksillasi.   

Taloudellinen ratkaisu ilman suuria investointeja
Visma Fivaldi on taloudellisesti turvallinen ratkaisu. Tiedossa on tarkka, kiinteä ja helposti budjetoitavissa oleva hinta, joka ei tuo yllätyksiä. Suuria kertainvestointeja ei tarvitse tehdä, eikä yllättäviä lisäkustannuksia tarvitse pelätä. Visman sertifioitu jälleenmyyjäpartneri Data Group Sata IT mahdollistaa yritysten paikallisen palvelun ja tarpeiden tuntemuksen sekä auttaa uusimaan talous- ja kiinteistöhallinnan kokonaisjärjestelmäsi.

 

Kysy lisää!