Yksi järjestelmä - moneen tarkoitukseen.
Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, palkanlaskennan sekä ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen samassa järjestelmässä.
Visma Fivaldi kiinteistöhallinnon palvelussa yhdistyvät taloushallinto, tekninen- sekä hallinnollinen isännöinti ja asiakaspalvelu. Visma Fivaldi tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun talous- ja kiinteistöhallinnan ammattilaiselle.

Tilitoimisto
Visma Fivaldin tarjoaa tilitoimistoille nykyaikaisen työkalun taloushallinnon hoitamiseen. Visma Fivaldin pitkälle automatisoitu toiminnallisuus ja kiinteä kustannusrakenne tarjoavat aidon mahdollisuuden tehokkaaseen palvelutuotantoon ja parempaan kannattavuuteen yrityskohtaisella palveluratkaisulla.

Kiinteistöalan ammattilainen
Visma Fivaldissa tekninen ja hallinnollinen isännöinti, kiinteistöjohtaminen, asiakaspalvelu sekä taloushallinto toimivat kaikki samassa järjestelmässä. Kaikki reaaliaikaisessa kiinteistöhallinnassa tarvittava ja jaettava tieto hallitaan keskitetysti Visma Fivaldissa -kokonaisratkaisussa.

PK-yritys
Jos yrityksesi haluaa hoitaa taloushallinnon itse, on se myös mahdollista. Visma Fivaldissa hoidat kaiken laskutuksesta kirjanpitoon, pankkiin ja arkistoon yhdessä järjestelmässä. Ohjelmistopalvelu on käytettävissä mistä ja milloin vain, kunhan käytössä on tietokone ja Internet-yhteys.

Taloushallinnon ulkoistaja
Visma Fivaldia käyttäviltä tilitoimistoilta saat ajantasaisen ja tehokkaan mahdollisuuden ulkoistaa koko taloushallintosi ammattitaitoiselle kumppanille. Tilitoimistokumppanin kanssa saat mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaasi ja voit työskennellä suoraan tilitoimiston Visma Fivaldi -sovelluspalvelussa omilla tunnuksillasi.   

Taloudellinen ratkaisu ilman suuria investointeja
Visma Fivaldi on taloudellisesti turvallinen ratkaisu. Tiedossa on tarkka, kiinteä ja helposti budjetoitavissa oleva hinta, joka ei tuo yllätyksiä. Suuria kertainvestointeja ei tarvitse tehdä, eikä yllättäviä lisäkustannuksia tarvitse pelätä. Visman sertifioitu jälleenmyyjäpartneri Data Group SataIT mahdollistaa yritysten paikallisen palvelun ja  tarpeiden tuntemuksen sekä auttaa uusimaan talous- ja kiinteistöhallinnan kokonaisjärjestelmäsi.

Kysy lisää!