GO Field Service – Kenttätyön ohjauksen järjestelmä eri päätelaitteille

Alkaen 65€/kk

Helppokäyttöinen Microsoft Dynamics CRM Online ja Field Service –ratkaisuihin perustuva kenttätyön ohjauksen järjestelmä. Voit sen avulla hallita kenttätyön koko tilaus-toimitusprosessien myynnistä resursointiin, asiakas- ja kohdetietojen hallintaan, resurssien hallintaan, työn raportointiin ja laskutukseen asti. Voit käyttää sitä erilaisilla päätelaitteilla konttorilla tai sen ulkopuolella.

Onko sinulla liikkuvaa henkilöstöä, joiden työtehtäviä, reittejä ja resursseja optimoit työn tehokkuuden ja tuottavuuden maksimoidaksesi?

Voit tehostaa kenttätyön ajankäyttöä jopa kymmeniä prosentteja ja nostaa laskutettavan työn määrää! Oikea-aikainen ja reaaliajassa päivittyvä tieto sekä muuttuviin tilanteisiin reagoiminen ovat monen kenttätyötä tekevän haasteita. Kenttätyön ohjauksen palvelumme ovat suunnattu niin työjohdon kuin kenttähenkilöstön työn helpottamiseksi ja tehostamiseksi. 

Ratkaisumme avulla asiakas- ja huoltotiedot löytyvät aina helposti. Töiden resursointi sopivimmalle resurssille on helppoa ja tehtävät näkyvät kunkin käyttäjän päätelaitteissa välittömästi.  Kenttätyöntekijät osaavat varautua oikein ja turhien käyntien ja kilometrien määrä laskee. Raportointi nopeutuu ja tarkentuu. Asiakastyytyväisyys paranee kun asiat tehdään kerralla oikein ja nopeasti.

GO Field Service toimii yhdessä Office 365:n kanssa hyödyntäen sen kommunikointityökaluja. 

Näin kenttätyön hallinta realisoituu käytännössä

Työnjohtajan aikataulunäkymä

Näkymästä työnjohtajan on helppo hallita kunkin työntekijän tai tiimin työtilauksia sekä resursoida uusia tehtäviä tarkan palveluajan, osaamisen tai matka-ajan huomioiden. Työnjohto näkee reaaliajassa myös työpyyntöjen tilan, esimerkiksi aikataulutettu, matkalla, tauolla, valmis, käynnissä, peruutettu. 

 

Reitityksen optimointi

Karttanäkymässä voidaan tarkastella sekä jo aikataulutettuja, että aikatauluttamattomia työpyyntöjä ja suunnitella resurssointia sen mukaisesti. Työntekijän sijaintia voidaan hyödyntää resursoinnin suunnittelussa ja navigointi kohteesta toiseen toimii täysin mobiilisti kenttätyöntekijän päätelaitteella.

 

Kenttätyöntekijän mobiilinäkymät

Kenttäpalveluiden sovellukset toimivat reaaliajassa täysin laiteriippumattomasti. Kenttätyöntekijällä on täysi näkyvyys asiakkaiden tietoihin sekä omiin työtehtäviinsä missä ja milloin vain, joten työkirjauksia ei tarvitse tulla tekemään toimistolle vaan ne hoituvat työkeikkojen ohessa.

Uudet työpyynnöt tulevat reaaliajassa kenttätyöntekijän mobiilipäätteeseen, josta hän kuittaa tilauksen vastaanotetuksi, työn alla olevaksi ja tehdyksi. Työn niin vaatiessa sovellukseen voidaan tallentaa kuvia sekä pyytää asiakkaalta kuittaus tehdystä työstä. Näin lasku saadaan lähtemään järjestelmästä automaattisesti. 

 

 

Raportointinäkymä

Käytössäsi ovat valmiit koontinäytöt ja raportit, joiden avulla seuraat esimerkiksi työpyyntöjen määriä ja tyyppejä sekä hallitset resurssiallokointia.  Enää sinun ei tarvitse kasata raportteja manuaalisesti.

 

Lisäpalvelut:

GO Project Service: Hallitse projekteja myynnistä suunnitteluun, toteutukseen ja laskutukseen.

Kenelle GO Field Service sopii

GO Field Service sopii laite- ja kiinteistöhuoltoon, siivouspalveluun, LVI asennus ja huoltoyrityksille, turvallisuus ja vartiointiyrityksille (laiteasennukset ja –huolto), lääkintälaitteiden huoltoyrityksille, IT asennus- ja huoltoyrityksille sekä sähkö-, televerkko ja katuvalaistuspalveluyrityksille.

 

Data Group, eCraft 11.01.2016