Digitaalinen fläppitaulu Samsung Flip on käytännössä 55 tuuman Full HD-kosketusnäyttö.

UHD-kuvanlaatu pysyy yhdenmukaisena ympäristön olosuhteista riippumatta, mikä tuo kokoustilaan visuaalista tehoa. Näytön ollessa interaktiivista kuvaa voi täydentää mukana tulevalla kaksipäisellä kynällä, ja siihen voi tuoda langattomasti kuvia esimerkiksi omasta puhelimesta. 

Jopa neljä henkilöä voi kirjoittaa samanaikaisesti taululle käyttäen halutessaan eri värejä.

Lisäksi PC:ltä fläppitaululle tulevaa kuvaa voidaan täydentää esityksen aikana. Valmiista kuvasta voi ottaa ruutukaappauksen ja sen voi jakaa kaikille läsnäolijoille helposti digitaalisten kanavien tai yrityksen verkkolevyn kautta. 

Voit tallentaa keskeneräisen neuvottelun näytölle

Jos neuvottelu jää kesken esimerkiksi lounastauon vuoksi, meneillään oleva esitys voidaan tallentaa näytölle pin-koodin taakse. Se on selkeä etu yrityksen tietoturvaa ajatellen. Perinteistä muistiota ei voi suojata muutoin kuin ottamalla se mukaan lounastauolle.  Lisäksi jokaisen työryhmän esitykselle voidaan määrittää oma pin-koodi, jolloin kriittisen sisällön saa piiloon muiden katseilta. 

Työskentelyn jatkaminen on helppoa.

Fläppitaulun TIZEN 3.0 -käyttöjärjestelmän vuoksi käyttäjä löytää helposti tallennetun materiaalin. Toisin kuin PC:n PowerPoint -esitykset, jotka vaativat ensin tietokoneen ja tykin käynnistämisen, Flipillä esitettävä kuva on heti valmis katseltavaksi. Sisäiset anturit aktivoivat Flip-näytön käyttäjän lähestyessä sitä, ottaessa kynän käteensä tai vaihtaessa näytön asentoa pysty- ja vaakatilan välillä. Saumaton kuvakulman vaihto on kätevä esimerkiksi silloin, kun Flipillä näytetään PowerPoint –esitystä. Flip toimii langattomasti Win10 ja Android –käyttöjärjestelmissä.

Laitteessa on myös NFC-tuki. IOSissa toimiakseen se tarvitsee Apple TV:n. Lisäksi se voidaan yhdistää kaapelin kautta tietokoneeseen, tablettiin ja matkapuhelimeen. Fläppitaululla voi myös ohjata Android- ja Win10 -päätelaitteita langattomasti. 

Digitaalisen fläppitaulun edut yritykselle pähkinänkuoressa

  1. sisällön helppo tuonti ja vienti
  2. muistiinpanovälineen liikuteltavuus
  3. muistiinpanot ovat kokouksen jälkeen valmiiksi jaettavassa digitaalisessa muodossa
Mika Krankkala, Account Manager, Samsung 20.11.2018