Jaa sisältö

Visi Oy: IT-kumppanuudesta syntyi toimivaa ja turvallista arkea

Visi Oy:n IT-ympäristön kokonaisvaltainen ja suunnitelmallinen kehitystyö alkoi Data Group Kotkan kanssa kaksi vuotta sitten. Yritys etsi IT-kumppania, joka tuntisi yrityksen toimintaa, ja joiden palvelun laatu ja tekniset ratkaisut sopisivat hyvin yrityksen nykyisiin tarpeisiin.

    

–Harkitsimme toimittajavaihtoehtoja huolellisesti ja meillä oli ollut aikaisempia hyviä kokemuksia Data Group Kotkan kanssa yhteisistä projekteista, kertoo suunnittelusta, myynneistä ja projekteista vastaava Jari Aapio Visi Oy:stä yhteistyökumppanin valinnasta.

Visissa arvostettiin myös mahdollisuutta saada palvelua paikallisesti ja kasvokkain. Aapio kiittää, että yhteistyö on sujunut hyvin ja yrityksessä ollaan tyytyväisiä IT-ympäristön toimivuuteen. Visissä arki toimii jouhevasti, sillä IT-ympäristöä ylläpidetään kuukausittaisilla huoltokäynneillä.

–Panostaminen säännöllisyyteen ja pitkäjänteisyyteen takaavat maksimaalisen käytettävyyden ja toimivuuden, sanoo Data Groupin Pasi Kyyrönen.

Sujuvaa IT-arkea tarvitaan, sillä yrityksen toiminta on laajentunut vuosien varrella tuntuvasti. Vuonna 1955 merielektroniikan huolloilla ja laiva- ja TV-antenniasennuksella startannut yritys on 1980-luvulla keskittynyt erityisesti turva- ja viestintätekniikkaan. Sujuvat prosessit ovatkin yrityksen palveluiden selkäranka.

Visi Oy:n 16 ammattilaisen IT-arkea pyörittävät Data Group Kotkan asiantuntijoiden lisäksi Dell:n koneratkaisut, HP Aruban verkkoratkaisut sekä Microsoftin Office 365 –palvelut. Turvallisesta IT-ympäristöstä huolehtivat F-Securen tietoturvaohjelmistot.

Visi Oy:n laajassa palvelutarjonnassa on myös perinteisen videovalvonnan ja radiopuhelintekniikan lisäksi muun muassa äänentoistoa, kulunvalvontaa, teollisuuden kunnossapitopalveluita sekä asennus- ja huoltopalveluita. 

–Emme panosta pelkästään myyntiin ja suunnitteluun, vaan myös kokonaispalveluun kuten asennukseen, huoltoon ja toimitusnopeuteen sekä ammattitaitoon, Aapio sanoo.

Visi Oy:n omien kumppanien valinnassa arvostetaan Aapion mukaan samanlaisia arvoja:

–Samaa luotettavaa laatua vaadimme myös omilta alihankkijoiltamme.

 

 

Jaa sisältö