Jaa sisältö

House Of Rock Bar on live-musiikkiin painottuva rock–baari Kouvolassa.

House of Rock muutti keväällä 2016 uusiin avarampiin tiloihin ydinkeskustaan. Tämän tarjosi mahdollisuuden terävöittää ravintolan konseptia ja profiilia live-klubina. Esiintyjät edustavat musiikkityylejä äärestä laitaan, niin myös monipuolinen asiakaskunta.

- Meille voivat tulla popparit, rokkarit, hiphopparit ja hevarit ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ja niin he myös tulevat. Asiakkaamme ovat ottaneet uudistuksemme ilolla vastaan.

Näin House of Rockin toimintaideaa avaa ravintolan ohjelmapuolesta vastaava Hanna Rimmi. Ravintola-ala on haasteellista, kiristyvää ja vaikeutuvaa toimintaa, missä paperin pyörittämistä riittää. Maksu- ja tietojärjestelmässä House of Rock on luottanut jo pitkään Suomen Kassajärjestelmään (SKJ).

- Saamme järjestelmästä tarvitsemamme tarkat raportit ja reaaliaikaisen varastoseurannan.

Data Group Kouvola on ollut House of Rockin tietotekninen yhteistyökumppani useita vuosia. Data Group huolehtii palvelimesta, kassa- ja maksupäätteistä sekä langattomasta tietoliikenneverkosta koko ravintolatilassa. Tekniikan lisäksi palveluun sisältyy käyttöopastus ja käytön tuki.

- Luotamme Data Groupiin paikallisena ja läheisenä toimijana, tuttujen ihmisten kanssa on helppo asioida. Heistä huokuu kyky ja halu tehdä asioita yhdessä asiakkaan parhaaksi.

Rimmi antaa Data Groupille kiitosta ripeästä reagoinnista. Kun apua tarvitaan, sitä on nopeasti saatavilla. Siihen auttaa osaltaan Data Groupin etäyhteys ravintolan järjestelmään.

House of Rockin järjestelmä kattaa

• kiinteät kassapäätteet integroiduilla maksupäätteillä

• palvelin järjestelmän keskitettyyn hoitamiseen

• langaton tietoliikenneverkko

Kassa- ja maksuratkaisut paikallisella palvelulla.

Jaa sisältö