Jaa sisältö

Yhdessä ja yhteistyössa vuodesta 2009

Toimintamme Ravimäessä perustuu ajatukseen yhteisön ja yhdessä tekemisen voimasta.  Jokainen asiakas, työntekijä ja yhteistyökumppani on meille kumppani, jossa keskinäinen arvostus ja toinen toisemme kunnioittaminen ovat avainasemassa päästäksemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kaikkien kannalta.

Yhteistyömme Data Group Kotkan kanssa alkoi vuonna 2009, jolloin uudistimme ohjelmistojamme talous-ja henkilöstöhallinnon osalta.  Koko IT -ympäristön hallinta laitteistohankintoineen on toteutettu heidän avullaan siitä lähtien.

Data Group Kotkan tuottamat myynti – ja tekniset palvelut ovat asiantuntevia ja aina ystävällisiä. Asiakas edellä – asenne näkyy toiminnassa siten, että he ovat olleet valmiita jatkuvaan parantamiseen yhteistyömme kehittämiseksi ja asiakastyytyväisyytemme lisäämiseksi. DataGrop Kotkan henkilöstö on tullut tutuksi Ravimäellä; kun tuttu henkilö hoitaa asiaa, voi luottaa että IT -ympäristön hallinta on osaavissa käsissä.

Yhteistyön luottamuksellisuus näkyy myös siinä, että Data Group Kotka on toiminut monessa projektissamme asiantuntijana puolestamme. Heidän roolinsa Ravimäen perustoimintojen vahvistamisessa on siten ollut merkittävä, koska olemme luottavaisesti voineet keskittyä omien perustehtäviemme hoitamiseen.

Data Group Kotka panostaa henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen. Aina on löytynyt asiantuntija muuttuviin tarpeisiimme. Ja mikä parasta – asioista otetaan selvää.

Data Group Kotka on ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen IT -alan toimija, jonka kanssa on helppoa ja turvallista luoda pitkäjänteistä ja tuottavaa yhteistyötä alasta riippumatta.

 

Minna Mäkelä
toiminnanjohtaja, Ravimäkiyhdistys ry 

Ravimäki on sosiaalipalveluja tuottava toimija Haminasta. Ravimäki työllistää keskimäärin 100 työntekijää.

 

Jaa sisältö