Jaa sisältö

Tehosta työsi ja kaksinkertaista näkymäsi laajakuvanäytön avulla

Tämä erityisen leveä näyttöpaneeli vastaa kahta 24 tuuman näyttöä rinnakkain. Pääset eroon kahden näytön yhdistelmistä, häiritsevistä reunuksista ja toimistotilaa sotkevista johdoista.

Picture-by-Picture antaa mahdollisuuden katsella kahden tietokoneen sisältöä samanaikaisesti, joten yhteistyö kollegojen tai asiakkaiden kanssa sujuu helposti. Voit vain liittää toisen laitteen, kuten kannettavan tietokoneen, jolloin sen näyttö näkyy oman tietokoneesi näytön rinnalla. Näyttöä voidaan säätää korkeussuunnassa, kallistaa, taivuttaa ja kääntää, joten se sopeutuu kaikkiin käyttötilanteisiin ja on ergonomisempi valinta. Näyttö voidaan asentaa seinälle tai erilaisiin varsiin helposti.

Kaikki hallinnassa

Voit jakaa näytön enintään kuuteen ikkunaan yhdellä hiiren painalluksella, niin saat kaikki projektisi kerralla näkyviin. Voit myös säätää ikkunoiden kokoa tarpeesi mukaan. Kaareva näyttö antaa silmien pitää tarkennusetäisyyden samana koko näytöllä, joten silmät eivät väsy niin helposti ja katselukokemus on miellyttävämpi. Eye Saver Mode vähentää sinistä valoa, jonka tiedetään vahingoittavan silmän verkkokalvoa. Siten silmien rasitus vähenee ja tuottavuus säilyy pitkinäkin työpäivinä. Lisäksi näytön välkkymistä vähentävä Flicker Free -teknologiamme tekee katselukokemuksesta miellyttävän. Klikkaa verkkokauppaan tästä tai soita 050 408 5516.

Samsung kaareva laajakuvanäyttö

 

Jaa sisältö