Jaa sisältö

Infonäytöllä tehoa kokoushuoneratkaisuihin ja yritysviestintään  

Laadukas infonäyttö sopii niin viestintään, kuin myös kokoushuoneratkaisuihin. Infokanavan avulla jaetaan tietoa, esityksiä ja ajankohtaisia tarjouksia. Näyttöjen viestinnällä parannetaan asiakaskokokemusta ja niiden sisältö on isossa roolissa sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän edistämisessä.

Tehokas ja kattava ratkaisu Samsung QBR -sarjan näytöillä

Sisäänrakennetun Tizen 4.0 -käyttöjärjestelmän avulla yritys voi luoda sisältöä helposti, käyttää hyväkseen useita verkkoformaatteja ja varmistaa tietoturvan. 

Samsungin QBR-sarjan näyttöjen muotoilu on symmetristä, mikä helpottaa seinälle ripustamista ja antaa mahdollisuuden useamman näytön saumattomaan yhdistämiseen. Näytön litteä taustapuoli ja ohut muoto varmistavat, että se näyttää hyvältä pitkään. Sisäinen Wi-Fi ja Bluetooth auttavat luomaan vuorovaikutteisempia palveluja ja helpottamaan yrityksen sisällön näyttämistä. QBR-sarjan näytöt auttavat tekemään verkkoyhteyksistä helpompia ja käyttämään vuorovaikutteista Beacon-teknologiaa esim. myymälöissä. Klikkaa verkkokauppaan tästä tai soita 050 408 5516.

Samsung infonäyttö

Jaa sisältö