Jaa sisältö

Data Group SataIT

ICT-palveluihin ja -ratkaisuihin sekä tulostuksen- ja dokumentinhallintaan erikoistunut Data Group SataIT aloitti tämän vuoden laajentumalla yrityskaupan kautta Turkuun entisten Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan lisäksi. Yli 50 vuoden kokemus on opettanut meille, että asiakkaan tunteminen ja tarpeiden tunnistaminen luo vankan perustan pitkäaikaiselle kumppanuudelle. Pidämme asiakkaistamme huolta 40 henkilön voimin.

 

Tavoitteemme on rakentaa hyviä asiakassuhteita, jonka edellytyksenä ovat laadukkaat palvelut ja tuotteet sekä ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu. Uusien teknologioiden hyödyntäminen edellyttää jatkuvaa osaamisen kasvattamista. Säännöllinen koulutus auttaa henkilökuntaamme kohtaamaan asiakkaiden tarpeet ja teknologian haasteet. Tärkeää on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja sen avulla löytää teknologisista ratkaisuista asiakkaalle suurin hyöty. Työssämme autamme niin asiakkaitamme kuin itseämme kehittymään uudelle tasolle. 

 

Arvot toiminnan ohjaajina

”Luottamus ICT-toimittajaan perustuu Rohkeisiin uudistuksiin, innovatiivisiin ratkaisuihin ja laadukkaaseen palveluun. Aito ja pitkäjänteinen kumppanuus syntyy Yhteisistä onnistumisista liiketoiminnan kehittämisessä ja paremmissa toimintatavoissa.”

 

Haemme joukkoomme vahvan asiakaspalvelun omaavaa teknisten palveluiden asiantuntijamyyjää Kotkaan.

Työsi keskittyy Microsoftin Azure Cloudin ja Dynamics 365 kehittämiseen sekä näiden integrointiin ERP-järjestelmän kanssa. Löydät tarkoituksenmukaisia teknisiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähteviin projekteihin. Olet tuloshakuinen ja ymmärrät niin meidän kuin asiakkaidemme liiketoiminnan rakenteen ja kannattavuuden. Olet motivoitunut ja sinulla on vahva kokemus asiakaspalvelusta ja teknisistä palveluista.

Arvostamme oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta. Haemme oman työn kehittämisestä innostunutta oppimishaluista ja motivoitunutta vastuunkantajaa. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kieli. Businesspalveluiden mukaan rakennetuissa 4-8 hengen tiimeissämme työskentelee asiantuntijoita ja myyjiä, joiden roolit määräytyvät kunkin osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Toimit teknisenä asiantuntijana yhteistyössä useamman tiimin kanssa.

Lisätiedot tehtävästä:

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/microsoft-akatemiat/microsoft-dynamics-365-akatemia/rekrytoivat-yritykset-ja-tyotehtavat-2/

 

 

Jaa sisältö